lauantai 20. elokuuta 2016

Ruokailuryhmän maalattu pirtinpenkki

Nyt on yksi maalauskohde saatu valmiiksi, kiitos ihanan mieheni! <3 Ensimmäinen työviikko luokanopettajana on takanapäin ja J yllätti minut heti ensimmäisenä työpäivänä maalaamalla pirtinpenkin.  Olin niin onnellinen, kyllä minulla on vaan niin ihana mies! Musta pirtinpenkki näyttää niin hyvältä ruokailuryhmässä. Nyt ruokailuryhmä muodostuu sopivassa määrin erilaisista tuoleista. :)


Eilen sitä tuli taas lisää vuosia mittariin. Tästä eteenpäin täytän joka vuosi uudestaan 24! :D Synttäreitä juhlittiin ihan lähipiirin kanssa. Oli ihanaa saada omat ja J:n sisarukset, sekä vanhemmat ja appivanhemmat kylään pitkästä aikaan. Lisäksi J:n sukulaispoika tuli myös kyläilemään pitkästä aikaa! Ilta siinä vierähtikin hyvässä seurassa. :) 
Muumimuki-kokoelma sai yhden lisää ja lisäksi sain yhden Teema-lautasen. :) 

J:n sisko, Mari yllättää minut joka vuosi kauniilla itsetehdyllä kortilla. Tänä vuonna sain tämän todella kauniin mustavalkoisen pitsikortin, jonka ajattelin laittaa kehyksiin. 

Julle-sisko puolestaan antoi minulle lahjaksi nämä kauniit villasukat. Värit ovat mitä kauneimmat ja Jullen mielestä nämä olivat ihan opettajan väriset ja näköiset sukat. Olen kyllä ihan samaa mieltä! :D


Hay-tarjotinpöytä sai uutta ilmettä viikonloppuna timantin muotoisen kynttiläjalan myötä. Kultaa, mustaa ja valkoista. Toimii melko hyvin! :) 


Ihanaa viikonloppua kaikille! :) 

-Jonna- 

2 kommenttia:

  1. Tuo oli kyllä niiin ihana toi kynttilänjalka! Mistä se on? Ja kiitos synttärijuhlista. Oli kiva käydä. 😊

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun kävit Mari! :) <3 Kynttilänjalka on ihan kärkkäiseltä alehyllystä. Tarttui mukaan 3€:lla. :D

    VastaaPoista