lauantai 24. syyskuuta 2016

Olohuoneen muutosta

J:llä töitä ja minä käytin tilaisuuteni hyväksi ja aloin roudaamaan huonekaluja ympäri taloa. Joskus mun sisustusinspiraatiot eivät inspiroi samalla tavalla miestäni. JOSTAIN KUMMAN SYYSTÄ, siihen liittyy usein huonekalujen siirtämistä. Niinpä riskinä tyttönä ajattelin, että jaksan itsekin siirtää huonekalut. Ja niinhän minä jaksoin. Piano siirtyi takaisin työhuoneeseen entiselle paikalleen ja makuuhuoneesta raahasin mummun ja papan kauniin, vanhan senkin kunniapaikalle olohuoneeseen.

Tv-tason päällä ollut tauluhylly on samalla aikaan ihastuttanut ja ärsyttänyt.  Tuntuu, että oikeastaan koko tv-seinä on sekava kalusteineen, koristeineen, ikkunoineen, pattereineen ja tauluineen. Kaipaisin enemmän selkeyttä koko seinään. Nyt kuitenkin toin tv-tasoon lisää selkeyttä vähentämällä koristeita ja vaihtamalla tauluhyllyn taulut samanvärisiin mustavalkoisiin kuviin. Itseasiassa taulukollaasista tuli tosi kiva! Voikukkataulu on Deseniolta, love-taulu on itsetehty, kortti on J:ltä saatu, johon J on kirjoittanut minulle runon ja sitten laitoin myös meidän kihlakuvan esille. Tähän asti se on ollut meidän makkarin seinällä.





Tällä viikolla uskalsin viimein tehdä kauan haaveilemani hiusmuutoksen. Kävin nimittäin leikkauttamassa pitkän polkkatukan :D Hiuksia lähti ihan kamalasti! Kyllä aluksi hirvitti ihan mielettömästi ja siinä sitä tuolissa istuessaan mietti, että meniköhän tekemään virheen.  Nyt en kuitenkaan voisi olla tyytyväisempi! :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti