perjantai 26. helmikuuta 2016

Uudet ruokapöydän tuolit

En ole aikaisemmin uskaltanut mainostaa, että olen katsellut uusia ruokapöydän tuoleja. Kaikki lähti oikeastaan liikkeelle siitä, että laitoin vanhat tuolit tori.fi -sivustolle myyntiin. Periaatteenani oli, että katon menevätkö tuolit sillä hinnalla kaupaksi, kuin mitä olin ajatellut. Onneksi edelliset tuolit olivat niin hyväkuntoiset, että menivät miltei samalla viikolla kaupaksi. Uudet tuolit olin valinnut jo kauan aikaa sitten, josta  kirjoitin tännekin.  Eli haaveena olivat Vitran DSW- tuolit. Aitoihin Vitran tuoleihin en olisi raaskinut sijoittaa niin paljon rahaa, mutta bongasin Veken Kalusteen verkkosivuilta Easy- tuolin, joka oli kuin Vitran DSW! Lisäksi meillä kävi ihan mieletön tuuri, sillä verkkosivuja katsoessani huomasin, että osasta ruokapöydän tuoleista oli -40 % ja -50 % tarjoukset ja Easy-tuoli kuului tähän joukkoon! Kyllä tuntui, kuin lottovoiton olisi saanut! Tuoleille ei jäänyt paljoa hintaa ja olen siitä hyvin onnellinen. En ala hintoja tässä luettelemaan, mutta käykää ihmeessä katsomassa verkkokaupantarjonta, sillä tarjouksia löytyi myös muista kategorioista. 

Erot aitoon Vitraan ovat tuolin jalkojen puumateriaali. Easy tuolissa tuolin jalat ovat tammea, kun taas aidossa Vitrassa tuolin jalat ovat vaahteraa. Istumakorkeudessa on sentin ero. Easyssa istumakorkeus on 42 cm ja Vitrassa 43 cm. Istuinosa on kummassakin joustavaa ja kestävää ABS-muovia ja muotoilu likimain samanlainen. Olen ollut kyllä tyytyväinen näihin tuoleihin. :) Taas tuli enemmän yhteneväisyyttä kämpän ilmeeseen ja ennen kaikkea jäi itselle tästä ostoksesta hyvä mieli, kun ei omaa rahaa tarvinnut laittaa tähän projektiin. Sen mahdollisti nämä huipputarjoukset ja Joulukalenteriarvasta saatu pikkuinen voitto, haha!:D Edelliset  tuolit olivat kyllä ulkoasultaan kauniit, mutta eivät olleet mukavimmat tuolit istua. Easy tuolin istuinosa mukailee kivasti selkää ja ABS-muovi mahdollistaa pienen joustavuuden. Näissä tuoleissa on tosi miellyttävä istua. :D Mitäs pidätte näistä? Sopivatko hyvin tänne Mertamajalle? :) 
Keltaista  lisää, kiitos! :D

 Tänään tiedossa pitkästä aikaa rento perjantai! Ajattelin käyttää tämän päivän ensiviikon opetuskokeilujen suunnitteluun ja valmisteluun ja illalla sitten haetaan J:n kanssa leffa ja ihan vaan rentoudutaan kotisohvalla. Ajattelimme muutenkin viettää hieman rennomman viikonlopun ja suunnittelimme, että huomenna kävisimme syömässä jossakin pitkästä aikaa. Juuri tälläistä viikonloppua olemmekin kaivanneet kiireisen arjen keskellä! :) 

Hyvää viikonloppua! <3 

Jonna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti