lauantai 6. helmikuuta 2016

Suuria ja pieniä sisustushaaveita




Olen tässä kauemman aikaa tehnyt itselleni haavelistaa siitä, mitä sisustusjuttuja haluaisin toteuttaa Mertamajassamme. Osa haaveista on pieniä hankintoja, mutta mukaan mahtuu myös suurempiakin haaveita. 
En tiedä miten on mahdollista, että yhtään Kivi-tuikkua ei ole vielä tullut hankittua. Ajattelin pikkuhiljaa aloittaa keräilemään näitä.
                                
Kattovalaisin (kuva Kärkkäinen). 

En ole vielä päättänyt, että haluaisinko tämän mustana vai valkoisena. Ihastuin kuitenkin valaisimen selkeyteen ja tyylikkyyteen,  eikä tämä myöskään olisi liian massiivinen pieneen asuntoon. 


                          

Metallilankakori (Kuva, Kärkkäinen).  Tässä olisi kori ylimääräiselle viltille..





Voi jestas, että olen näistä Iittalan Nappula -kynttilänjaloista haaveillut vaikka kuinka kauan! Milloinhan sitä viimein alkais näitä keräämään. Ajattelin, että valkoisia Nappuloita hankkisin sekä matalan, että korkean ja lisäksi yhden mustan matalana.

     
(Kuva, Pinterest) 

Uusi työpiste olisi ihana! Pöytä saisi olla melko pieni, mutta kuitenkin niin että tietokone mahtuisi hyvin. Tuolina olen haaveillut Vitra Eames DSW: tä valkoisena. 
  


                                                    


(Kuva, Finnishdesignshop.fi)



                
(Kuva, Masku.com)
(Kuva, ikea.fi)

Ruokailutila kaipaa uutta mattoa. Ikean verkkokaupasta löysin melko edullisen ja meidän tyyliin sopivan maton. Tärkein vaatimus matolle on, että se on helppo imuroida ja pitää puhtaana.



(Kuva, finnishdesignshop.fi) 

By Lassen Kubus -kynttilänjalka neljälle. En keksi paikkaa, mihin tämä ei sopisi asunnossamme. Tämän ympärille voisi tehdä vaikka mitä kauniita asetelmia. :) 

(Kuva, ellos.fi) 

Vaaterekki makuuhuoneeseen tulisi tarpeen. Meillä alkaa tosissaan olemaan puute kaikenlaisesta säilytystilasta. Elloksen Trä-vaateteline olisi sopivan kokoinen ja siinä olisi tilaa myös kengille. 



Tulipa niitä vain melkoinen lista! Hetken haaveilun jälkeen onkin hyvä palata takaisin gradun ääreen, kuluuhan se viikonloppu näinkin.. :D

-Jonna  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti