lauantai 6. helmikuuta 2016

Vinkkejä halpaan sisustamiseen

Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

Virkkuna on herätty sunnuntaiaamuun ja hetki keretty viettää J:n neulepaidan parissa. Ajattelin oikein ottaa itseäni niskasta kiinni ja urakoida neulepaidan loppuun, jos sen vielä tälle talvelle kuitenkin saisi valmiiksi.. :D

Sain eilen illalla idean tämän päivän postaukseen ja ajattelin jakaa teille muutamia vinkkejä halpaan sisustamiseen. Minun mielestäni tärkeintä sisustamisessa on, että kodista tekee sellaisen, että siellä viihtyy!  Sisustaminen ei välttämättä vaadi paljon rahaa, vaikka toki siihen saa rahaa kulumaan loputtomasti. Tunnelmaa voi kuitenkin luoda myös pienillä, halvoillakin asioilla ja tässä muutama vinkki siihen. :) 
1. Kukat 

Kukat tuovat nopeasti ja helposti väriä kotiin ja osassa kukissa on myös ihana tuoksu. Kukkien avulla voit leikitellä väreillä ja ne näyttävät hyvältä missä astiassa vaan. Kukkien ostossa kannattaa hyödyntää kausikukat! Tällä hetkellä tulppaanit ovat edullisia. Kesällä kesäkukkia voi tuoda myös  sisälle maljakkoon. Ne eivät kauaa säily, mutta näyttävät hyvältä sen hetken ajan. Kukkien määrää voi myös vaihdella. Yksi tulppaani, syreeninoksa tai ruusu voi olla yhtä tyylikäs, kuin iso kimppu. 


2. Hedelmät 

Hedelmät tuovat myös väriä kotiin. Kannattaa siis laittaa hedelmäkulho esille. Tämän hedelmäkulhon löysin kirpparilta muutamalla eurolla :) 
3. Taulut 

Tauluilla voi luoda kodin tuntua. Jos seinät ovat kovin paljaat, tulee huoneesta helposti kolkko. Itse olen säästänyt sisustustauluissa paljon itse tekemällä. Hienoja tauluja saa myös omia valokuvia kehystämällä. :) 

4. Asetelmat

Asetelmiin ei aina tarvita kalliita design-tuotteita. Asetelmia voi luoda esimerkiksi kauniilla kirjoilla, tauluilla, kynttilöillä, kukilla ja valaisimilla. 

4. Tekstiilit 

Itse sisustan paljon erilaisilla tekstiileillä. Aiemmin tekstiilit olivat enemmän romanttisen tyylisiä, mikä näkyy myös osassa kuvissa. Nyt olen ihastunut enemmän geometrisiin kuvioihin. Tekstiilit ovat halpa tapa sisustaa, erityisesti jos itse pitää käsitöistä. Virkkaamalla, neulomalla ja ompelemalla saa nopeasti ilmeen muutosta kotiin. Alennusmyynneistä löytää myös usein halpoja tekstiilejä. 


5. Puut esille

Puu voi itsessään olla kaunis. Jos siis omistat takan, pidä polttopuut näkyvillä :) 6. Viimeisin, mutta ehkä mielestäni kaikkein tärkein vinkki: pidä koti siistinä! Tässpä oli muutama vinkki halpaan sisustamiseen. Ja laittakaa ihmeessä kommenttia, mitkä ovat teidän vinkkejä halpaan sisustamiseen. :) 


-Jonna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti