maanantai 29. helmikuuta 2016

Maalausurakka lähenee

Tänään on vasta maanantai! Mä odotan jo niin kovasti viikonloppua, että alkaisi vihdoin ja viimein kauan odotettu hiihtoloma! Yllätys, yllätys J:llä ja mulla menee hiihtolomat päällekkäin, joten hyvin todennäköisesti hiihtoloma vietetään koneen äärellä gradua tehden ja rekan kopissa J:n kyydissä istuen. Istumalihakset tulee siis edelleen olemaan kovalla rasituksella. :D 


On mulla toinenkin syy odottaa viikonloppua. Silloin nimittäin vihdoin ja viimein aloitetaan maalausurakka! :D Ensimmäisenä maalataan makuuhuoneen kolme seinää ja sen jälkeen siirrytään eteiseen ja maalataan sieltä kaksi seinää. Maalit ollaan jo hommattu, joten nyt ei tarvittais muuta kuin aikaa, että saadaan homma aloitettua. Laitan sitten kuvaa projektin etenemisestä ja valmiista pinnoista. Työläintä tulee olemaan vanhojen tapettien repiminen ja reikien kittaaminen. Edelliset asukkaat olivat miltei vuoranneet seinät täyteen tauluja, niin paljon on vanhoja taulunreikiä! En malta odottaa sitä hetkeä, kun saadaan kauniit ja ehjät maalipinnat myös makuuhuoneeseen ja eteiseen! :) 

En ole aiemmin laittanut kuvia wc-kylpyhuonetiloista. Syy on ehkä siinä, että nähdään J:n kanssa päivittäin siinäkin ehostamisen paikkoja. Mm. allaskaappi ja suihkuseinä pitäisi vaihtaa. Tässä kuitenkin muutama kuva kylppäristämme.. Muutama vuosi sitten J asensi tason pesukoneen päälle ja täytyy sanoa, että se oli fiksuin ratkaisu ikinä! Saatiin lisää säilytystilaa. 



Meillähän ei tosiaan muuta säilytyspaikkaa ole, kuin peilikaappi. Korit toimii pesuaineiden, hiustuotteiden ja meikkien säilytyspaikkana. 



Kylppärin nurkassa on korkea lämminvesivaraaja, joka vie myös ison tilan kylppäristä. Sen yläpuolella on vielä ilmastointimööpeli. Näiden väliin jää kuitenkin hyvää tilaa ja lämminvesivaraajan päällä olenkin säilyttänyt koruja, hajuvesiä ja muita pikkutavaroita. 


Kylppärin peilikaapin vieressä on  tehostekaistale mosaiikki laatoitusta. Väri on ihana tummansininen. 

Tässäpä muutama hyvin arkinen kuva arkiseen maanantaihin.. :) Toivottavasti teillä on ollut hyvä maanantai! 


Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti