keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Muuttojuttuja ja ruokapöydän uusi asetelma

Viimein uskalsin irtisanoa opiskelukämpän ja maaliskuun viimeiseen päivään mennessä pitäisi asunnon olla tyhjillään. Täytyy sanoa, että tällä hetkellä vähän hirvittää, sillä en ole mikään muuttoihminen. Tykkään sisustaa, vaihtaa järjestystä ja siivotakin, mutta muuttaminen ei oo mun juttu! Sitä tavaraa nimittäin tahtoo kertyä, vaikka kuinka koittaisi edellisistä päästä eroon. Jo valmiiksi hirvittää se kansioiden, kirjojen, astioiden, vaatteiden ym. tavaran määrä mikä pitää pakata. Toinen juttu mikä muuttamisessa mietityttää on se, että kuinka me saadaan kaikki mahtuu tänne Mertamajalle. Harmaa sohva päätettiin, että tuodaan tänne. Täytyy vaan miettiä, että mitä tehdään tälle tummanharmaalle sohvalle. Ajateltiin kysyä, että jos sohvan voisi viedä anoppilaan ja tv-tason vanhempieni kotiin. Peili myös tuodaan tänne ja loput huonekalut varmaan sitten myydään. Saa nyt nähdä. Jonkinlaista säilytystilaa täytyy alkaa miettimään, että saan kaikki kirjat ja kansiot mahtumaan tänne. Tähän asti on ollut hyvä pitää ne kämpillä poissa tieltä, kun siellä kaappitilaa on hyvin.  
Onneksi tässä kuitenkin on vielä reilusti aikaa suunnitella muuttoa...

Oli muuten ihana palata kotiin ja huomata, että tulppaanit olivat vielä hyväkuntoisia. Päätin tehdä ruokapöydällekin pienen väripilkahduksen :) 


Jos jollakin on antaa hyviä vinkkejä muuttamiseen ja siihen, kuinka päästä ylimääräisestä tavaramäärästä eroon, otan ideoita mielelläni vastaan. :) 

Rentouttavaa keskiviikkoiltaa! :) 

-Jonna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti