sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kotimme esittelyä: keittiö nykyään

Olen tehnyt tämän nykyisen kotimme esittelyn joskus muuton yhteydessä toukokuussa. Ajattelin, että nyt olisi hyvä esitellä kotia uudelleen hieman kokonaisvaltaisemmin. Koti kun muuttuu jatkuvasti pienten projektien ja sisustamisen myötä. Täytyy kyllä myöntää, että emme tätä kotia ole remontoineet muuta kuin maalaamalla, eikä meillä ole aikomustakaan remontoida sen suuremmin. Uudistalo on niin vahvana haaveena meillä kummallakin, että haluamme säästää jokaisen pennin siihen. :)

Mutta ensimmäisenä esittelyyn keittiö. Minä ainakin syyllistyn siihen, että napsin kuvia sellaisista paikoista kodissa, joihin itse olen tyytyväinen. Luonnollisesti näin tietenkin. Keittiö on syystäkin jäänyt vähemmälle esittelylle. Keittiössä näkyy ehkä kaikkein selvimmin sen, että talo ei enää tyyliltään ole tätä päivää. Mutta silti keittiö on kodin sydän ja vietämme paljon aikaa keittiöpöydän ääressä. :) 

Keittiön miinukset: 

- Muovimatto

- Ei liesituulentinta, vaan seinässä joku ihme propelli, joka ei edes vedä! 

- Pieni matkajääkaappi, johon mahtuu ehkä korkeintaan kahden päivän ruoat. 

- Keittiön kalusteissa näkyy elämän jäljet. Selvästi. 

- Keittiö on pieni. 

- Voi jestas tuon ajan sähkösuunnitelmia! Kahvikeitin sijaitsee tiskialtaan vieressä, kätevässä paikassa. Kahvinkeitin ei kuitenkaan lähde päälle, ellei välitason valo ole päällä. Melkoinen turvavarustelu, eikö! :D Keittiön plussat: 

- Ne vanhat 70-luvun keittiönkaappien ovet on vaihdettu vaaleampiin sävyihin. 

- Keittiö on valoisa. 

- Säilytystilaa on pieneen keittiöön nähden runsaasti. 

- Kaksi allasta. 


Mitä piditte postauksesta? Oliko tämmöinen postaus hyvä idea? Mielelläni otan palautetta ja kommentteja vastaan. :) 


Ihanaa sunnuntaita kaikille! :) 

(p.s täällä alkaa olo helpottaa ja huomenna takaisin töihin.) 

-Jonna- 


3 kommenttia:

  1. Ootko d-c fixillä vielä leikkiny? Niin kätevää. :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia keittiöstä. Kyllä me kuule nautitaan sitten uusissa taloissa, kun nyt tiedetään nämä vanhan talon kommervenkit;)

    VastaaPoista
  3. Näin on, kyllä sitä osaa sitten arvostaa uuden kodin tuoksua, toimivaa lämmitystä, liesituulentinta ja montaa muutakin asiaa! :D Marianne en ole vielä d-c fixiä kokeillut, mutta lukenut siitä paljon! Pitäisi ehdottomasti päästä kokeilemaan! :)

    VastaaPoista