lauantai 4. helmikuuta 2017

Details in our home

Raskas työviikko takana, joten nyt tarvittiin myös raskaat huvit. Aamupäivällä suuntasimme J:n ja Vilman kanssa anoppilaan, laitoimme sukset jalkaan ja lähdimme hiihtoreissulle jokijäälle. Tämä taisi olla toinen tai kolmas kerta, kun pääsin hiihtelemään jäälle. Ja kyllähän se olikin mahtavaa puuhaa! Hiihtovauhti oli melko reipas ja olimmekin yllättyneitä J:n kanssa siitä, kuinka hyvä kunto Vilmalla nuoreksi koiraksi onkaan. Pari kertaa pysähdyimme levähtämään, mutta reippaasti jaksoi Vilma juosta koko matkan. :) Tänään aloin pohtimaan tavaroiden määrää sisustuksessa. Mua ainakin alkaa ahdistaa, jos tavaraa on liikaa esillä. Pidän siitä, että tavaroilla ei täytetä huonetta, vaan pidetään sisustus avarana ja pelkistettynä. En kuitenkaan sanoisi olevani mikään minimalistinen sisustaja, sillä saa sitä tavaraa kuitenkin olla. Varsinkin täällä meidän vanhassa kodissa haluan panostaa yksityiskohtiin. Kun silmä tarttuu kauniisiin yksityiskohtiin, jää huomaamatta epäkohdat vanhassa talossa. :) Yksityiskohtia ei saa kuitenkaan olla liikaa. Yhä enemmän olen alkanut kiinnittää huomiota siihen, kuinka monta ja mitä esineitä haluan olevan milloinkin esillä. Minusta on kiva vaihdella tavaroita sisustuksessa ja sen vuoksi osa sisustusesineistä on aina kaapissa odottamassa sitä hetkeä, että päätän ottaa esineen takaisin sisustukseen. Silloin esine tuntuu taas hetken aikaa uudelta. :) Tässäpä hieman kuvia kotimme yksityiskohdista... 

Details in living room... 
Hayn BoxBox on löytö tori.fi:stä ja KOTO Skandinavisk-kynttilä on ihan netistä tilattu. Viherkasvi löytyi eilen kukkakaupasta. Tarkoitus oli käydä ostamassa leikkokukat viikonloppua piristämään, mutta tämä kaunokainen tarttui ruukkuineen myös mukaan. :) 

Merakin tarjotinta olin katsellut ja ihastellut pitkään. Tämä kivinen tarjoitin on ehdottomasti yksi tärkeimmistä sisustusesineistä. 


2. Details in kitchen 
Mayn siivoussuihke on ollut positiivinen yllätys. Tämä suomalainen tuote kyllä on hintansa ja arvostuksensa ansainnut. Hento mustikkainen tuoksu leviää ihanasti keittiöön pintoja pyyhkiessä. Lisäksi tuote on erittäin riittävä. Monesti olen ajatellut, että pitäisi käydä hankkimassa myös Mayn käsienpesuaine. 

3. Details in home office 

Tämä ihana jakardi-kuvioinen torkkupeitto löytyi sattumalta Askon alennusmyynneiltä. Siitä lähtien tämä peitto on siirtynyt tarvittaessa huoneesta toiseen. Viikkoisin töitä tehdessä peitto roikkuu tuolin selkännojalla. Siinä se on valmiina, että voi työpäivän jälkeen kääriytyä miettimään seuraavaa päivää.  Viikonloppuisin se on olohuoneessa, johon kääriytyneenä tulee usein tehtyä käsitöitä sohvalla. 

 Mummun ja papan perintöä olen halunnut kunnioittavasti ottaa mukaan sisustukseen. Onhan tämä kuitenkin heidän kotinsa, vaikka eivät enää olekaan täällä meidän keskuudessa. Tämä vanha kynttiläkoriste on yksi lemppareistani. Työhuoneen musta hylly löytyi sattumalta Kärkkäisen alennusmyynneiltä. :) 


Me lähdetään tästä illaksi vanhempieni luokse iltaa viettämään. Pikkuveli on armeijassa ajanut itselleen rekkakortin ja sitä lähdemme juhlimaan illaksi. Kakkukahvit, ai että! :) 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! <3

-Jonna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti