sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Kodin esittelyä: uudistunut työhuone

Aina ei tarvitse huoneen ilmeen uudistamiseen ostaa kalliita huonekaluja tai sisustusesineitä. Joskus käy niin, että kaikki uudistamiseen tarvittava löytyykin jo ennestään. Minulle kävi tänään juuri näin. Olin miettinyt, että miten saisin työhuoneesta hieman valoisamman ja avaramman. Tiesin, että huoneesta ahtaan tekee piano ja sen sainkin siirrettyä olohuoneeseen. Siitä alkoikin sitten kalusteiden uudelleen sijoittelu ja nyt työpöytä on jättimäisen pakastimen vieressä ja olohuoneen vanha senkki siirtyi entiselle työpöydän paikalle. Pienillä asioilla sai suuren muutoksen ja nyt huone tuntuu paljon tilavammalta ja valoisammalta. Vielä toki sisustusesineet etsivät paikkaansa ja heti tuli itselle mieleen, että työpöydän yläpuolelle sopisi hyvin pari sisustustaulua lisää. Ajan kanssa kuitenkin sisustellaan eteenpäin. Tuohon muovimattoon silmä ei vaan totu, mutta onneksi nuita muovimattoja ei tarvitse loputtomiin "ihastella"... :D 
Onko muuten teille koskaan käynyt niin, että olette ensin ihastuneet johonkin väriin tosi paljon ja sitten hetken päästä väri onkin jo alkanut kyllästyttämään? Minä oli viime kesänä aivan innoissani olohuoneen petroolin värisestä tehosteseinästä. Nyt kuitenkin tuntuu, että haluaisin tumman seinän takaisin vaaleaksi. Onneksi maalatun seinän voi aina maalata uudestaan! Täytyy tässä alkaa suunnittelemaan kesälle uutta maalausprojektia. Samalla voisi maalata koko olohuoneen uudelleen. Saisi kaikki ikivanhat naulanreiätkin piiloon... :) Taas varmistui se, että uuteen taloon täytyy ehdottomasti tulla maalatut seinät. 

Onpa muuten mukava, kun tuli lisää lunta tälle talvelle. Vaikka täytyy myöntää, että olin jo tosi innoissani tulevasta keväästä ja kesästä. Olisin ollut valmis jättämään talven jo taaksepäin. Siitä huolimatta täytyy myöntää, että valkea luonto näyttää pitkästä aikaa tosi kauniilta. :) 

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! <3 -Jonna- 2 kommenttia:

  1. Siellä on ollu kunnon mäbleeraus sunnuntai;) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. No niin on ollut!! :D Eilinen taloesittely antoi taas lisää virtaa sisustamiseen... :D

    VastaaPoista