lauantai 13. helmikuuta 2016

Viikonlopun viettoa pikkusiskon kanssa

Tänään lähdettiin nuorimman pikkusiskon kanssa shoppailureissulle. Päivä siinä hurahtikin nopeasti kauppoja kierrellen. Enimmäkseen tehtäväkseni koitui siskolle makutuomarina oleminen, mutta löysinpä minäkin itselleni alerekistä valkoisen kimalletopin ja lisäksi kotiimme Iittalan Nappula-kynttiläjalan valkoisena! Tässäpä hieman kuvia tästä päivästä :) 


Lounaan jälkeen pysähdyttiin Kulmaan kaakaolle :) Nams! Todella herkullista kaakaota! 


Tulppaneja tuli ostettua Halpa-Hallista huikealla kolmella eurolla  ja tällä kertaa valitsin väriksi pirteän keltaisen :) 

Ihanaa elävää musiikkia ei voita mitkään radiokanavat tai spotifyn hittilistat! Kiitokset rakkaalle siskolle kauniista musisoinnista! <3

Paras ostos oli tämä valkoinen Iittalan Nappula, jonka löysin sattumalta Prismasta.  Oon kyllä täysin hullaantunut näihin! 

Eilen yöllä aloitin virkkaamaan tämmöistä raidallista pussukkaa pikku palmulle. Kahteen asti yöhön jaksoin odottaa J:tä auraustöistä, mutta sitten olin nukahtanut..  Aamulla sitten jatkoin työn loppuun ja tässäpä ohje korin tekemiseen. Virkattu kori ilman kahvoja 

lanka: 7-veljestä valkoinen ja musta
koukku: nro 3 
ohje: Pohjan ja reunojen virkkaamiseen löytyy aivan loistavat videot Suuri Käsityön youtube-kanavalta. Raidoitus: 2-mustaa kierrosta, 5 valkoista kierrosta. Toista kolme kertaa.


Työ oli nopea ja helppo toteuttaa. Viimeisestä korin virkkauksesta olikin jo aikaa, mutta hetken mietiskelyn jälkeen, palautui jälleen mieleen reunan virkkaaminen. Kori ei ole yhtä jämäkkä, kuin jos olisin tehnyt työn maton kuteista. Hain kuitenkin lankavalinnalla hieman pussimaista tulosta ja sen myös sainkin. :) 

Nyt aletaan pikkusiskon kanssa katsomaan elokuvaa... :) 

Hyvää yötä!:) <3 

Jonna Ei kommentteja:

Lähetä kommentti