sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kuulumisia

Olihan se jo aikakin päivittää blogia. Kröhöm.. viimeinen päivitys lokakuussa... Voisin selittää ummet ja lammet siitä, kuinka meillä on J:n kanssa ollut kiireinen syksy, mutta siirryn suoraan kertomaan meidän kuulumisia.  :D 

Meille kuuluu aivan hyvää. Ollaan nautittu siitä "tavallisesta työntäyteisestä arjesta".  Sitä välillä ihmetteleekin, kuinka voi tavallinen arki tuntua näin mukavalta ja samalla turvalliselta.  Nyt sitä vasta tajuaakin, kuinka stressaavaa arki opiskelujen aikana olikin. Jatkuva viikottainen kulkeminen autolla monen sadan kilometrin päähän oli uuvuttavaa ja oli tympeää asua samaan aikaa tavallaan kahta kotia. Toki siihenkin tottui nopeasti, mutta kyllä nyt olen nauttinut siitä, ettei ole tarvinnut sunnuntai iltana lähteä tien päälle melkein viideksi tunniksi. 

Sisustamisen suhteen meillä ei ole tapahtunut juuri minkäänlaisia muutoksia. En ala enempää kirjoittelemaan, vaan kuvat kertokoon puolestaan. :D 

Meillä tonttupaja käynnistyi jo aikaisin marraskuussa. Nyt ensimmäistä kertaa elämässäni, olen hankkinut jo kaikille joululahjat! Vielä muutama pehmeä paketti jäljellä, mutta hyvissä ajoin ollaan! :) Tässä sukassa kiva kohoneulekuvio. Helppo ja nopea! Ohje löytyy täältä.


Viime viikonloppuna innostuin askartelemaan eukalyptuskranssin. Olin jo moneen kertaan ihastellut tätä kranssia blogissa ja päätin, että minunkin on sellainen saatava. Joten ei muuta kuin paikalliseen kukkakauppaan ja ostamaan eukalyptuksen oksia. Tähän kranssiin riitti neljä oksaa. Ja ihanan eukalpytuksen tuoksun sai kaupanpäälle! <3 Meidän olohuoneen jouluinen sisustus on vielä melko minimalista. Muutama punainen tuikku, kanelin tuoksuiset tuoksukynttilät, punainen tulilatva, äidin kutoma jouluenkeli ja eukalyptuskranssi ovat löytäneet paikan joulusisustuksessani. Jouluvaloja olen myös laittanut ikkunoita koristamaan. :) 

Ensi viikolla meillä on koulun joulujuhla ja se jännittää minua ihan mielettömästi! Ensimmäistä kertaa olen järjestämässä koulun joulujuhlaa! Toivon kovasti, että kaikki sujuisi hyvin ja lapset saisivat juhlasta ihania muistoja. :) Palaan siis blogin pariin vasta joulujuhlan jälkeen. :) 

Oikein ihanaa ja rauhallista adventtisunnuntaita kaikille! 

<3:lla Jonna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti