sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Vanhat räsymatot

Eilen kävin koti kotona pyörähtämässä ja äitini teki ihastuttavan löydön varastosta! Hän löysi mummuni tekemän vanhan räsymaton! Ajattelin heti mielessäni, että räsymatothan voisivat sopia ruokailutilan matoksi. Mertamajan varastosta kävin penkomassa J:n mummun tekemät kaksi räsymattoa lisää ja nyt onnellisena olen aamupäivän ihastellut ruokailutilan ja keittiön ihania räsymattoja! :) Mitäs pidätte?  
Rahapuu sai kaverikseen hieman vaativampaa hoitoa tarvitsevan anopinkorvan. Tämä kaunislehtinen viherkasvi vaatii tarkkaa kastelua. Kasvia ei kannata kastella suoraan ruukkuun, vaan parempi vaihtoehto on altakastelu. Tämä kaveri vaatii paljon valoa, joten saapa nähdä miten tälle kasville käy.. :) 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :) 

Jonna 

4 kommenttia:

 1. Tuo punaraitanen on ainaki mummun tekemä?! 😊

  VastaaPoista
 2. Joo niin on ja samoin keittiön räsymatto. Toinen ruokapöydän matoista on sitten minun mummuni tekemä. Nyt on kummankin suvun räsymatot lattialla! :D

  VastaaPoista
 3. Hahah, mä kans katoin että huomaa heti mikä on mummun tekemä, jotenki niin tutun näkönen :D Tosi paljon tuo erilaista ilmettä nuo matot!

  VastaaPoista
 4. Ei voi muuta kuin ihastella, että kyllä mummut vaan on taitavia! :D Kyllä itsekin pidän siitä, että tuovat väriä ja lämpöä muuten melko vaaleaan kämppään. :)

  VastaaPoista