maanantai 30. toukokuuta 2016

Onnellinen maanantai!


Yleensä maanantait ovat niitä epäonnenpäiviä, mutta tänään maanantai yllätti. Töissä sai nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä ja lisäksi sain mieluisan soiton, jossa selvisi syksyn suunnitelmat. :) Niistä lisää sitten myöhemmin. 

Tänään kävimme ystäväni kanssa paikallisessa puutarhassa ihastelemassa kasveja. :) Ei voinut muuta, kuin ihastella valtavaa kukkamäärää ja sitä, kuinka hyvässä kunnossa kaikki kasvit olikaan. Puutarha sijaitsee noin pari kilometria kaupungin keskustasta maalaismaisemassa. Muistan viimeksi käyneen mummun kanssa monta vuotta sitten ja nyt olikin jo korkea aika käydä uudelleen. Ja tarttuihan sieltä mukaan komea daalia ja muutama tuoksupielus. Ehdottomasti täytyy vielä uudelleen mennä käymään, nimittäin jonkinlainen amppeli olisi vielä etsinnän alla.Kesäkukka-asetelma, kesä 2015


Kesäkukka-asetelma 2016. Vielä hieman keskeneräinen, sillä nurkasta puuttuu yksi vihreä reunuskasvi...

Tässä vielä kuva meidän kesäisestä Tanelista! Aina yhtä ihanaa käydä kotikotona hoitamassa tätä pientä palleroa! <3 :) - Jonna-

2 kommenttia:

  1. Jee, tosi kiva kun oot palannut takaisin bloggamisen pariin! Kiva lukea sun juttuja :) ja PALJON ONNEA koulu-uurastuksen päättymisestä! onnea myös uudesta kodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kirsi! :) Nyt tosiaan on taas enemmän aikaa bloggaamiselle, kun eivät pyöri opiskelut mielessä jatkuvasti. Oikein ihanaa kevättä sinne teille kummallekin, innolla jään odottamaan tulevia postauksia ;)

      Poista