tiistai 31. toukokuuta 2016

Työhuoneen suunnittelua

Olen pitkin kevättä selaillut nettisivuja ja blogeja etsien vinkkejä työhuoneen sisustamiseen. Tarkoitus olisi tehdä talon toisesta makuuhuoneesta minulle työ/soittohuone. Huoneen haasteena ovat suuri piano ja arkkupakastin, jotka vievät paljon tilaa. Haaveena olisi saada mahtumaan johonkin nurkkaan pieni työpöytä. Tässäpä muutama idea pinterestistä, joihin ihastuin. Tarkoitus olisi, että tekisin pöydän itse tai ostaisin halvalla kirpparilta tai ikeasta.

Tässä kuvassa pidän erityisesti pöydän sirosta rakenteesta. Lisäksi ihastuin pöytävalaisimeen. Hyvä valaistus on tärkeä, jottei tule pää kipeäksi lukiessa. Itselleni tulee vain pää kipeäksi, jos lukee huonossa valossa.
Mustan tuolin sijasta valitsisin varmaankin valkoisen tuolin. 

Tämä pöytä on todennäköisesti rakennettu itse. Kahden pukkijalan päälle on laitettu jonkinlainen levy (kuvasta ei saa selvää).  Mutta pöydän kansihan voisi olla esimerkiksi vanha ovi, lasi- tai lastulevy. Yllättävän hyvin sopii myös wieniläistyylinen tuoli työtuoliksi. Jonkinlaisen pehmusteen varmasti joutuisi vaan tekemään, jotta välttyisi kipeiltä istumalihaksilta. :D 

Luulenpa, että tämän kuvan pöydällä on jo ikää, mutta kylläpä vaan näyttää hyvältä! Erittäin kauniisti myös aseteltu kaikki esineet ja asiat pöydälle. 


Tässä kuvassa on juuri sitä tyyliä, mitä haen. Pidän vaaleasta puusta, valkoisesta ja mustasta. Seinähyllyt sopivat hyvin työpöydän yläpuolelle ja ovat samaa tyyliä pöydän ja tuolin kanssa. Kiva, harmoninen tunnelma, mutta kuitenkin rento ja nykyaikainen. 
Mikä kuvista oli sinun suosikkisi? :) 

Lopuksi vielä muutama pakollinen kuva kesän hoidokeistani :D 




Chili ja oregano ovat kesän ensimmäiset hyötykasvit :D

Yllätyksien aika ei ole ohi. Mummun ikivanha kärhö selvisi sittenkin talven yli! :) 

Hui, kun tämä viikko vierähtää nopeasti! Nyt on jo keskiviikkoaamu!
Ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa! :) 

-Jonna- 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti