torstai 2. kesäkuuta 2016

Avaruutta olohuoneeseen ja työhuoneen suunnittelua part 2

Tänään tein pieniä muutoksia meidän kotikolossamme. Keittiön vanha pirtin kalusto sai pitkän pohdinnan jälkeen siirtyä pois tieltä, sillä halusin olohuoneeseen lisää avaruutta ja niimpä siirsimme olohuoneen ruokailuryhmän keittiöön. Tulevasta työhuoneesta toin nojatuolin ja pienen sivupöydän kapean ikkunan alle. 



Hauska tuo kuun muotoinen heijastus. Juuri ilta-auringon viimeiset säteet osuivat olohuoneeseen. :D
Nyt olohuone on mielestäni paljon selkeämpi ja tilaa on reilusti. :)


Oon tässä pohtinut, että jonkilaiset seinähyllyt sekä työhuoneeseen, että keittiöön olisi kivat. Säilytysratkaisuna pienet seinähyllyt on huono vaihtoehto, sillä runsas tavaramäärä ei näytä hyllyllä hyvältä. Lähinnä olen ajatellutkin, että seinähyllyt voisivat olla kiva yksityiskohta seinillä ja niihin voisi tehdä kivoja asetelmia. Selasin hieman nettisivuja ja näihin hyllyihin ihastuin:

Elloksen Ester-hylly muistuttaa hieman string pocketia. 

Ikean, ekby Osten-hyllyt. Halpoja, mutta tyylikkäitä. 

String pocket valkoinen hylly on mun ehdoton suosikki näistä kolmesta. 
Mikä oli sinun suosikkisi? :) 


Pakko laittaa vielä muutama kuva iltalenkin piristyksestä. En ollut aikaisemmin huomannutkaan, että keskustan toiselle laidalle oli tehty tälläinen ihana taideteos! Nyt on linnuillakin oma kerrostalo! :D 



 

Oi, huomenna on perjantai! Meillä meneekin J:n kanssa viikonloppu juhliessa, sillä tiedossa olisi kahdet yo-juhlat ja äidin syntympäivä. :)

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille! :) 


-Jonna- 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti