maanantai 13. kesäkuuta 2016

Olohuoneen seinähyllyt

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/15589975/?claim=j4bwc7sgu4f">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Nyt olisi keittiön maalauspuuhat saatu viimein päätökseen. Jännää, vaikka seinien väri vaaleni vain muutaman asteen vaaleansinisesta valkoiseen, on ero suuri! Tuntuu, että keittiön on paljon valoisampi ja avarampi. Täytyy vain ottaa vielä kuvia, niin pääsette tekin sitten näkemään työn tulokset. Aurinko paistaa keittiöön vain aikaisin aamupäivästä joten aikaa hyvien kuvien ottamiselle on vain vähän. 

Viikonloppuna J asensi mulle olohuoneeseen vielä toisenkin seinähyllyn. Seinähyllyille asettelin esille Iittalan punaviinilasit ja nappulat, Pentikin Poro-teeman jälkiruokakulhon sekä Pentikin Valo-sarjan kannun. Huonetuoksun olenkin esitellyt aikaisemmin. Tuoksu on melko mieto, mutta sopii meille hyvin, sillä J on melko herkkä hajuille. Itsekin pidän vanillan tuoksusta. :) 


J ehdotti eräänä päivänä viime viikolla, että tekisinkö pitkästä aikaa lettuja.. No nyt niitä on tehty heti monen kuukauden edestä! :D Eipähän tarvi kaupasta ostaa keksejä ja on letut kyllä taatusti parempia, kuin mitkään kaupan keksit! :D 

Viimein se aurinko tuli pilvien raosta esiin! Aurinkoista tiistaita kaikille! :) 

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti