sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannuksen viettoa ja koiranpennun tuoksua

Ei puhettakaan, että olisin perjantaina tai lauantaina kerennyt päivittämään blogia :D Instagramiin olen tosin kuvia laitellut, mutta nyt viimein pääsin koneen äärelle. Meillä juhannus on vierähtänyt hyvinkin vauhdikkaissa merkeissä. Pentumme on nimittäin kotiutunut niin hyvin ja pitänyt huolen siitä, että talossa riittää vauhtia ja meininkiä! :D Olimme J:n kanssa reissuun lähtiessämme huolissaan siitä, miten pentu kotiutuisi uuteen kotiin. Odotimme kauhulla itkua ja ikävöimistä, mutta onneksemme kaikki on mennyt todella hyvin! Vilma-pentumme ei ole lainkaan vinkunut ja ikävöinyt. Syö ja nukkuu hyvin ja leikkiminen on mieluista puuhaa! :D 

Kotimatkalla. Tämä on yksi Vilman lempiasennoista olla sylissä.

Oma peti tuntui heti omalta <3 

Opetellaan leikkimään pallolla. Vielä menee vaan pureminen ja vetoleikit pallon edelle. :D 

Oma peti myllätty ja taas nukutaan :D 

Pesun jälkeen kuivateltiin ja levättiin J:n sylissä.

Iltariehumiset ennen nukkumaanmenoa

En enää muistanutkaan, kuinka paljon pentu syö ja nukkuu päivän aikana. Ja pissaa! Oli hyvä, että kaikki matot kerättiin lattioilta pois. Vilma osaa kyllä mennä ulos tarpeilleen, mutta välillä se ei vaan yksinkertaisesti kerkeä, kun pidätyskyky on niin heikko. Paperille ollaan myös opetettu ja välillä se onnistuu ja välillä ei. :D Tää on sitä pentuarkea! :D Yhden huonomman maton toin olohuoneeseen, jotta Vilmalla olisi hyvä leikkialusta. Puulattia on tassujen alla melko liukas ja Vilma mielellään leikkiikin matolla tai ulkona. :) 

Myös se on ollut mukava huomata, kuinka Vilma on jo pennusta lähtien tottunut ihmisiin. Meillä on käynyt viikonlopun aikana paljon vieraita ihastelemassa pentua. Vilma menee heti innoissaan haistelemaan vieraita ja antaa silittää ja jututtaa. Kuitenkin se tunnistaa minut ja J:n ja tulee luoksemme kutsusta. :) 

Miten malttaa huomenna lähteä töihin?!?! Nyt toivois, että olisi vielä muutama päivä vapaata! Onneksi J voi olla pennun kanssa kotona enemmän, ettei tarvitse heti yksin jättää pienokaista. 

Hyvää sunnuntaita kaikille! :)

-Jonna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti