keskiviikko 3. elokuuta 2016

Makuuhuoneen uutta järjestystä

Niinhän se on, että kun yhden nurkan saat valmiiksi, toista täytyykin jo aloittaa. Olohuoneen tehosteseinää ei ehditty kauan nauttia, kun iski uusi sisustusinto. Tällä kertaa makuuhuoneeseen. Onneksi selvisimme kerrankin pienellä työmäärällä, nimittäin vaihdoimme vain sängyn paikkaa ja toimme olohuoneesta sivupöydän yöpöydäksi. Nyt sänky sijaitsee ikkunan alla ja pidämme tästä järjestyksestä todella paljon! Mitä mieltä sinä olet?  :) Tänään sain äidiltäni iltaluettavaa. Kotivinkki on tullut äidilleni niin kauan, kuin muistan ja lehdessä on hyviä ideoita kokkaukseen, leivontaan ja sisustukseen. :) Vilma on toistaiseksi onnistunut nukkumaan melko hyvin yöt omalla pedillään. Aamuisin sillä on paha tapa hypätä meidän sänkyyn nukkumaan. Nyt on tullut poweria jalkoihin sen verran, että pääsee nimittäin itse hyppäämään. :D Mutta eihän tämmöistä suloisuutta voi herättää, vaikka se välillä karkaa meidän sänkyyn nukkumaan.. :D 


Rentouttavaa keskiviikkoiltaa kaikille! <3 

-Jonna-

4 kommenttia:

 1. Oho, kylläpä pieni asia voi muuttaa huoneen ilmettä paljon! Hyvin passaa sänky ikkunoiden eteen. Julkaisin oman "nopean reseptin" ja tägäsin sut postaukseen, liittyen sun edelliseen tekstiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano ja ihan mukava näinkin, ettei aina tarvitse olla remontoimassa, kunnostamassa tai ostamassa jotain. Vaikka siitäkin kyllä tykkään todella paljon! :D Oi, ompa kiva, kitos paljon! Täytyypä käydä heti katsomassa! :)

   Poista
 2. Kivan näköinen makuuhuone, ja kivat värit, koirakin sointuu hyvin :)
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kiitos, täytyypä käydä ehdottomasti osallistumassa. Pidän kovasti Riviera Maisonin laadukkaista tuotteista. :)

   Poista