maanantai 1. elokuuta 2016

Uusia juttuja kotiin

Miten ihana viikonloppu meillä onkaan J:n kanssa takanapäin! Vietettiin tosiaan viikonloppua Etelä-Suomessa serkkuni perheen luona ja pienikin loma tuli kyllä enemmän, kuin tarpeen! Oli ihana nähdä  kummityttöä pitkästä aikaan! Voi, kuinka hän onkaan kasvanut! :) <3 Lisäksi on syöty, nukuttu ja viihdytty oikein hyvin ja kierrelty kauniita maisemia katsomassa, unohtamatta kuitenkaan kauppoja! Tuhannet kiitokset vielä A-K, M ja P, jos luette tätä postausta! On rikkaus omistaa näin rakkaita sukulaisia! :)

Kävimme tosiaan kiertelemässä jonkin verran kauppoja ja mitään isompia ostoksia ei tullut ostettua. Paitsi, että sain minä J:ltä ihanan synttärilahjan hieman etukäteen! Mulla ei ole ollut pitkään kunnollista rahapussia ja kaikki tarvittavat kortit on ollut puhelimen kuoren taskussa. Nyt viime viikolla lenkillä ollessani pudotin ajokortin tienposkeen, josta onneksi kaksi lenkkeilijää ystävällisesti ilmoittivat minulle ja palauttivat minulle kortin. No tästä syystä J päätti, että minun synttärilahja olisi ehdottomasti lompakko, josta eivät kortit tipu pitkin kyliä. Nyt minulla on lompakko, joka varmasti kestää useita vuosia! Kiitos rakas J! :)


Yhtään vaatetta ei yllätys yllätys tarttunut mukaan, vaan tuliaiset päätyivät meidän keittiöön. Sokokselta löysin Nicolas Vahé:n balsamicokastikkeen ja basilikalla maustetun oliiviöljyn. Meillä on yritetty nyt panostaa ruoanlaittoon ja kaikki rasva ruoanlaitossa on korvattu oliiviöljyllä. Leipoessa tosin käytän edelleen tavallista voita. Lisäksi keittiöön löytyi Stockamannilta parempaa käsinpesuainetta, meillä kun ei sitä astianpesukonetta ole, niin meinaa kädet kuivua, kun jatkuvasti joutuu tiskiaineella käsin tiskaamaan. Tuoksukynttilä löytyi muutamalla eurolla H&M:n kodista. Perjantaina kävin Halpa-Hallissa ruokaostoksilla ja sieltä bongasin heti tämän kauniin hedelmäkulhon! :) 


Vaikka oli mukava käydä reissussa, niin olihan kuitenkin ihana nähdä taas tämä meidän pieni rakas koirulimme! <3 Tänään kävimme heti aamutuimaan Vilman kanssa eläinlääkärillä rokotuksilla ja nyt pikkuinen on ollut tosi väsynyt ja oikeastaan nukkuu koko ajan. Mikä tietysti on meille ihan outoa, kun ollaan totuttu siihen energiamäärään, mikä tuohon koiraan on ladattuna! Onneksi tämä väsy kuuluu eläinlääkärin mukaan asiaan ja kolmen päivän kuluttua pääsemme vihdoin ja viimein käymään Vilman kanssa ensimmäisillä lenkeillä. En malta odottaa! :D Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3 :) 

-Jonna- 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos, oli kyllä mieluinen lahja. :) Jospa tämän lompakon kanssa pysyis kortit tallessa... :D

      Poista