sunnuntai 7. elokuuta 2016

Olohuoneen uusi järjestys

Huh, viikonlopusta selvitty! Melkoista kiirettä on pitänyt. Eilen oltiin jo seitsemän aikaan aamulla menossa kohti Kajaania veljeni sotilasvalaa katsomaan. Väkeä odotettiin yli 10 000 henkilöä, joten ei ollut lainkaan huono idea lähteä hyvissä ajoin ajelemaan. Oltiin jo puoli kymmeneltä istumassa katsomassa eikä yhtään liian myöhään! Katsomot täyttyivät nopeasti. Olin ensimmäistä kertaa katsomassa sotilasvalaa ja täytyy myöntää, että kyllä oli juhlallinen ja hieno tilaisuus! Erityisesti minua säväytti sotilas-soittokunnan hieno soitto! :) Juhlien jälkeen mentiin kiireesti kotiini juhlimaan isän 50-vuotis synttäreitä ja sieltä sitten yöllä kotiin. Vilma jaksoi koko pitkän päivän kulkea mukana ja oli oikein reipas ja kiltti koira! :)

Tänään kävimme J:n siskon, Marin ja minun nuorimmaisen pikkusiskon kanssa katsomassa J:n pesispeliä. Lisäksi tein meille lounaan ja hieman kahville tarjottavaa. Siitä sitten huomisen postauksessa lisää. Tässäpä se sunnuntai onkin vauhdikkaasti vierähtänyt! :) 

Blogia ei ole kerennyt viikonloppuna oikein päivittelemään. Pientä muutosta on kodissamme kuitenkin tapahtunut. Nimittäin olohuoneessa vaihdoimme huonekalujen paikkaa. Mitäs pidätte uudesta järjestyksestä? :) 






Nyt takaisin kahvittelun ääreen. Veljeni on tulossa pitkästä aikaa käymään ja sen kunniaksi leivoin oikein retroa uunijäätelöä. Armeijassa kuulemma on hyvät munkit ja kahvit, mutta tuskinpa sieltä uunijäätelöä saa. :D 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! :) 

-Jonna- 

2 kommenttia: