keskiviikko 10. elokuuta 2016

Työhuone ilta-auringon valossa

Suunnittelua, luokan siivousta, valmistelua ja askartelua. Siitä on tämä viikko tehty ja kyllä minä nautin! En malta odottaa, että syksyn työt alkavat ja oppilaat saapuvat luokkaan. Paljon olen ollut koululla työskentelemässä, mutta kylläpä on vaan työhuonekin ollut ahkerassa käytössä iltaisin. :)


Valkoinen senkki siirrettiin olohuoneesta tänne työhuoneeseen. Valkoiset rottinkiset säilytyskorit ovat tarpeeksi isot puikkojen ja koukkujen sekä ompeluneulojen säilyttämiseen. Anttilan ihanaan Anno-purkkiin puolestaan mahtuu hyvin erikokoisia muistilappuja. Poro ja seeprataulu ovat itetehtyjä tussipiirroksia. 

Mun open päiväkirjana toimii tämä suloinen muumikalenteri. Kalenterissa on juuri sopivasti tilaa viikon jokaista päivää kohti. Nämä ihanat koodauspläjäys-kortit oli mitä mahtavin löytö! Paketti sisältää eritasoisia koodaustehtäviä, joissa lapset pääsevät noudattamaan ja luomaan tarkkoja toimintaohjeita. 
En muista olenko koskaan tehnty näin aikaisin blogipostausta. Oli oikeastaan aika kiva herätä ajoissa ja sai rauhassa herätä, syödä aamupalaa ja kirjoitella tätä blogia. Pitää kokeilla aamubloggausta uudestaan, jos vaikka tästä jäisi tapa. :) 

Arjen iloa! 

-Jonna- 

2 kommenttia:

  1. Tuossa huoneessa kelpaakin suunnitella koulupäiviä! Mukavaa koulun alkua, täällä ainakin mennään jo ihan mielellään töihin:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! :) Ei vaan passaa tuoda liikaa töitä kotiin... :D No niin mennään, mukavaa aloittaa arki! :)

    VastaaPoista