lauantai 2. tammikuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Nyt se on sitten vuosi vaihtunut vuodeksi 2016. Hetki taas vierähtää siinä, että totuttelee kirjoittamaan 2016. :D

Meidän uudenvuoden vietto sujui rauhallisissa merkeissä, suunnitelmien mukaan. Päivällä kävi lapsuuden ystäväni kyläilemässä pitkästä aikaa ja sain kuunnella hänen joulun vietostaan, joka tänä vuonna oli poikkeuksellinen; hän vietti joulun Balilla nauttimassa auringon lämmöstä. R:llä oli ihania lomakuvia näytettävinä ja kyllähän vaalea hiekkaranta, sininen meri ja korkeat palmut ja  nostattivat lomakuumetta. Varsinkin nyt, kun ei kunnollista talvea meinaa tulla minnekään muualle Suomea, kuin Lappiin. Iltaa sitten menimme viettämään ystäväperheen luokse ja siinä ilta vierähtikin nopeasti hyvää ruokaa syödessä, kuulumisia vaihdellessa ja heidän pienten poikien kanssa leikkiessä.

Matkustamisesta puheen ollen, täytyy paljastaa yksi melkoinen yllätys. Minä ja J ei olla koskaan käyty ulkomailla!! Moni ei ole meinannut uskoa sitä todeksi, että miten voi olla mahdollista, että näin globaalistuvassa maailmassa ei ole vielä matkustellut ulkomailla. Kyse ei ole siitä, ettemmekö haluaisi matkustella, mutta jotenkin aina on löytynyt rahareikiä muihin asioihin, ettei varaa matkustamiseen ole löytynyt.Kolmisen vuotta sitten oli jo lähellä, että varataan valmis pakettimatka johonkin lämpimään maahan. Tuolloin mietimme Italiaa tai Espanjaa. Sitten kuitenkin sattui (onneksi) niin hyvä tuuri, että minä pääsin opiskelemaan unelma-ammattiani ja niin se matka silloin jäi ja nekin rahat laitettiin sitten asuntoon. J:n sisko ja minun siskoni ovatkin suunnittelleet ja vitsailleet, että valmistumislahjaksi vievät minut Tallinnaan lomalle, jotta pääsen käymään Suomen rajojen ulkopuolella. :D Noo onneksi Suomestakin löytyy hyviä lomakohteita ja olen lohduttanut itseäni, että joskus se meidänkin vuoro koittaa... :)

Olen pitkän aikaan ihastellut netistä Greengaten romanttisia astiastoja. Harmin paikka, että meidän lähellä ei ole sisustusliikettä, joka myisi kyseisiä tuotteita, mutta olen katsellut erilaisia verkkokauppoja ja tällä hetkellä onkin valinnanvaikeus, että mitä sarjaa alkaisin keräämään. Tarvetta nimittäin kahviastiastolle olisi. Motteja kyllä löytyy monenlaisia, mutta pidän siitä, että vieraille saa kattaa pöydän kauniilla astioilla. Ja moteissa on se huono puoli, että kokonaisesta kahvipannustakaan ei riitä kahvia, kuin muutamaan mottiin ja sen jälkeen saa ollakin taas pannu keittämässä uutta kahvia. :D Saimme kihlalahjaksi J:n vanhemmilta todella kauniin käsinmaalatun kuudenkupin kahviastiaston, mutta ne eivät ole konepesun kestäviä, joten niitä käytän vain erityisissä juhlissa. Tänään löysin onneksi "hätäastiaston" ihan ruokakaupasta. Halpa, valkoinen, perusastiasto, mutta ajaa asiansa. :D

Tässä taas muutama kuva tästä päivästä..


-Jonna
Yövieraalla oli omat lelu mukana :D 

Kihlalahja J:n vanhemmilta <3 

Valkoinen kahviastiasto löytyi Halpa-Hallista. 

Ruusun tuoksua kotiin. Brait, huonetuoksu.

Iltapäivä vierähtikin koulutehtävien parissa 

Kuva löytyi Pinterestistä. Tässä kaksi astiastoa, joihin tykästyin.:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti