keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uusia juttuja kotiin...

Eilinen päivä tuli vietettyä J:n rekan kyydissä ja olikin mukava saada hieman maisemanvaihdosta. Rekan kopista näkee hyvin maisemia katsella ja samalla on kiva seurata minkälaisia omakotitaloja ihmiset rakentavat, me kun sitä omakotitalohaavetta ollaan tässä sulateltu jo pidemmän aikaa. J nauraakin, että köyhällä on halvat huvit, kun niin innoissaan olin eilen taas mukaan lähdössä. No tärkeintä tietysti oli, että saa viettää aikaa toisen kanssa ja on se J:llekin vaihtelua työhön, kun saa seuraa. :D Mutta eipä sitä tälläkään kertaan voinut lähteä mihinkään reissuun ilman käsitöitä!
Toissapäivänä tein löytöjä kotiimme. Vaikka tarkoitus oli lähteä käymään vaan ruokakaupassa, satuin eksymään pitkästä aikaa Jyskiin. Sieltä löysin olohuoneeseen tauluhyllyn ja tekstitaulun. En oikeastaan vielä ostaessa tiennyt mihin hyllyn laittaisi, mutta niin se löysi paikkansa tv-tason päältä. Toinen tauluista on kummityttöni tekemä taulu ja sydänkranssin saimme joululahjaksi. 


Vaikka joulutunnelmaa on ihanaa luoda ja nauttia jouluisesta sisustuksesta, on se myös kivaa siivota pois. Aloitin joulun siivoamisen pari päivää sitten, ja tänään sitten veimme joulukuusen pois ja loputkin joulukoristeet varastoon. Ruokapöydälle kävin ostamassa  pinkkejä tulppaaneja ja eilen  löysin sattumalta juuri sellaisen metallilankakorin, jota olin netistä haaveillut. Pikkuhiljaa alkaa itsellekin valjeta se, että lomat alkaa olla lusittu ja paluu arkeen häämöttää. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse aivan mahdottoman paljon matkustaa enää kevätlukukaudella, se lohduttaa vähäsen. :) Sitä vaan nauttii yhteisestä arjesta niin paljon, että sitten taas hetki vierähtää erilaiseen arkeen totutellessa. Mutta nyt ei kuitenkaan ole aika murehtia tulevaa viikkoa, vaan täytyy nauttia siitä, että nyt on loppiainen ja saamme täällä yhdessä viettää vapaapäivää. Loppuviikolla näenkin ystävääni, joka juuri palasi Vietnamista Suomeen ja tarkoitus olisi järjestää pieni kahvitteluhetki täällä Mertamajalla muutaman ystävän kesken. Laitan sitten kuvia tarjoiluista ja tunnelmasta. :) 


- Jonna 


2 kommenttia:

  1. Täytyypä itsekin käydä Jyskissä, täälläkin on suunniteltu tuollaisen tauluhyllyn ostamista :) Teidän olohuone on kyllä kaunis ja tunnelmallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari! :D Ei muuta kuin suunta kohti Jyskiä, sieltä näitä löytyy. Muistaakseni oli mustia/ valkoisia ja kahden eri pituisia. :)

      Poista