sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Harmaata ja tyylikästä

Niihän siinä kävi, että kun viimein sain J:n harmaan kaulahuivin valmiiksi, niin mies oli kerennyt metsätöihin enkä saanut otettua kuvia huivi J:n kaulassa... Tässä kuitenkin muutama kuva valmiista huivista. :)
Huiviin ohje löytyi ystäväni blogista. Tässä suora linkki: 
Huivin haaste oikeastaan oli siinä, että se vaati hurjasti sinnikkyyttä. Nalle-lanka ja kolmosen puikot takasivat sen, että edistystä tapahtui pienin askelin. Toisaalta huivi oli helppotekoinen ja sopi oikein hyvin pitkille luennoille oheistoiminnaksi. Voisi sanoa, että lopputulokseen olen tyytyväinen. Yksinkertaisen tyylikästä! :) 

Mulla kävi ihan mieletön tuuri perjantaina kirjastossa, sillä sain vihdoin lainattua Molla Mills:in Virkkuri kirjan. Tämä on kirjasarjan ensimmäinen ja siinä oli kivoja virkkausohjeita kodin sisustukseen, pieniin asusteisiin ja arjen säilytykseen. Ohjeet olivat helppolukuisia ja kirjan alussa käydään hyvin perusteellisesti virkkauksen alkeita läpi. Jos siis innostuit virkkaamisesta, mutta et ole aikaisemmin virkannut, niin tällä kirjalla on helppo aloittaa! Tästä kaikki alkoi perjantai-iltana..Tähän ollaan päädytty.. työ etenee hitaasti, mutta varmasti! 

Päätin valita retrotyynyni kuvioksi perinteisen sik-sak -kuvion. Retrous tuleekin sitten värivalinnasta. Keltainen tuo mukavan väripilkahduksen tyynyyn ja en malta oottaa, että saan tämän valmiiksi. Tyyny on melko työläs, sillä silmukoita on 137s, lankana 7-veljestä ja red heart soft ja puikkona nro 3. Tässä onkin sitten taas tulevan viikon arki-illoille tekemistä, kun huomenna lähen taas kouluun. :) 
Toivotaan, että tällä kertaa matka sujuisi ilman ongelmia :D 

Oon viettänyt todella rentouttavaa sunnuntaita. Mieli on levännyt ja on mukava aloittaa tuleva viikko. Aamulla nukuttiin myöhään, tein hieman käsitöitä, hieman kirjoittelin gradua, tapasin ystäviäni, pikkusiskoni ajeli tänne kyläilemään ja nyt illalla ollaan J:n kanssa nautittu kotitekoisesta pizzasta ja yhteisestä ajasta. Siinäpä kaikessa lyhykäisyydessään tämä sunnuntai! :D 

Kotitekoista jauheliha-kinkkupizzaa! NAMS! Tsemppiä jokaiselle tulevaan viikkoon! :) 

-Jonna 

2 kommenttia:

  1. Vau, tuosta huivista tuli kyllä siisti! Miten sait sen pingotettua? Tyynystäkin on tulossa upea, vitsit sää oot nopea käsistäsi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tein just niikuin neuvoit, että kastelin läpikotasin, mutta sitten sidoin huivin kahteen tuoliin kiinni ja venytin siinä tuolien välissä :D olihan se aikaimoinen viritelmä, mutta onnistui niinkin!

      Poista