maanantai 25. tammikuuta 2016

Oman tyylin löytäminen

Jeee! Viimeinkin meidän pähkinän värinen ruokapöytä vietiin maalauksille! Perjantaina ois tarkoitus käydä hakemassa se ja yritän saada sitten mahdollisimman nopeasti kuvia "uudesta" pöydästä tänne blogiin! :) Muuten tämä päivä onkin mennyt huomiseen tenttiin lukiessa. J on lähdössä kiekkoon ja tarkoitus olisi jatkaa vielä asioiden kertausta huomista varten.

Viikonloppuna koin ahaa-elämyksen. Viimein olen alkanut löytää yhtenäistä linjaa tähän sisustukseen. Pitkään oon tuskastellut sen kanssa, että huomaan sisustuksessani olevan elementtejä vähä jokaisesta tyylilajista ja kämppä on hieman persoonaton. Nyt viikonloppuna tein pieniä halpoja kirppariostoksia ja aloin viimein päästä kiinni siitä ajatuksesta, minkälaista tyyliä haen meidän asunnossamme. Tässäpä muutama kuva siitä, miltä Mertamajassa tällä hetkellä näyttää. :) 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :) 

- Jonna



Pikkuhiljaa alkaa huonekalut, sisustustarvikkeet ja tekstiilit sointua yhteen. 




Metalliset tuikut ja rottinkisen tarjoiluastian löysin kirpparilta.


Eilen katselin meidän tabletin suojakoteloa ja totesin, että sen valkoinen nahka on mennyt huonoksi ja lika pinttynyt kiinni. Niimpä eilen aamulla alotin virkkaamaan tämmöisen suojakotelon ja tänä aamuna sain sen valmiiksi. Tabletin suojapussukan virkkausmalleja löytyi netistä paljon. Esimerkiksi Villa Victorian blogista löytyy hyvin selkeä ohje sik-sak kuvion virkkaamiseen, jos ei ole aikaisemmin kuviota virkannut. 


Uusi sohvapöytä löytyi Jyskistä. Olin alunperin ajatellut, että pöydän jalkojen tulisi olla kauttaaltaan puunväriset, mutta nyt on silmä alkanut tottua siihen, että pöydän jalat ovat kaksväriset. Pidän kovasti pöydän koosta ja tason reunoista. 

J:n sisko se osaa aina piristää tylsää maanantaita! Odotettu Avonin tuotepakkaus saapui ja pääsen viimein kokeilemaan kasvonaamiota, jota J:n sisko kovasti suositteli! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti