perjantai 22. tammikuuta 2016

Volvo ja Jonna tappeli, volvo voitti!

Aah, ihanaa viikonloppu! Täytyy kyllä myöntää, että tämä viikko on ollut kyllä kerrassaan kauhea ja siihen syynä on ainoastaan ollut nämä pakkaset. Auton kanssa taistelu näillä pakkasilla on kyllä ottelu, jossa yleensä auto on voittaja. Tosiaan tein sen (tyhmän) virheen, että maanantai-iltana lähdin autolla ajamaan opiskelupaikkakunnalle. Menomatka sujui ongelmitta ja pääsin perille, mutta kahteen päivään en tarvinnut autoa lainkaan ja siinä se seisoi 30 °C pakkasessa. No sitten eilen, kun ois pitäny kotia lähtä ajamaan, niin eiköhä akku ollu tyhjentyny. Kyllä siinä vaiheessa tuntui, että talvi on ihan turha vuodenaika ja auton saa saman tie hinata romuttamolle. Eikä sillä hetkellä kyllä yhtään auttanut tai naurattanut kun J:ltä koitin apua kysyä, niin tämä tuumaa vaan puhelimessa: "Voi kuule Jonna, ku mä en täältä voi sulle kesäksi muuttua." :D No jälkeenpäin tuo J:n kommentti kylläkin nauratti, sillä tottaha se on, että 300 km päästä on vaikea auttaa. No ei siinä sitte auttanu muu, kuin soittaa apua paikalle ja lisävirralla saatiin sitten auto käyntiin. Koko matkan aikana en uskaltanu pysähtyä kahville minnekään huoltsikalle, vaan kerta kun oli viimein saatu auto käyntiin, päätin sammuttaa sen vasta kotipihalla. Mutta voin kertoa, että kyllä se vaan tympäsee taistella auton kanssa, kun et yhtään tiiä mitä tekis. Täytyy vaan ajatella, että nää on vielä niitä pieniä murheita autojen kanssa. Ja onneks ensviikolle on luvattu vähä autoilijoille armollisempaa säätä. :) 


 Viimein löysi tämä itsetehty puinen rasia käyttötarkoituksen! Nimittäin tää on juuri sopiva FitLine-tuotteiden säilyttämiseen. Oon nyt pari kuukautta syönyt niitä ja en voi muuta kuin suositella! Ennen FitLine tuotteita kärsin unettomuudesta, huonosta ihosta, huimauskohtauksista sekä todella kovasta vitamiinien puutteesta muutenki, mikä näkyi yleisenä heikkona olona. Jo kuukauden jälkeen oloni koheni huomattavasti! Uni tulee nykyään paremmin, huimauksia ei ole ja ihonikin on kohentunut huomattavasti! Oon ollut tosi tyytyväinen tuotteisiin ja aion kyllä jatkaa niiden käyttöä. Jos joku lukijoista ei tiennyt, mistä on kysymys, niin FitLine on yritys joka tuottaa ravintolisiä ja joita käyttävät sekä tavalliset arjen sankarit, että ammattiurheilijat. Tämä peruspaketti, mitä itse syön, sisältää kaikki tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet. 


Innostuin luennolla piirtelemään.... 

Mun perjantai  on vierähtänyt opiskelutehtävien parissa. Toisaalta se on kiva, että välillä on näitä päiviä, jolloin saa kaiken ajan pyhittää kouluhommille. Silloin saa paljon aikaiseksi ja tehtäviä pois alta. Iltapäivällä kävin pumpissa ja nyt sitte illan olen vain rentoutunut. Kattoin tuossa elokuvan "Ainoat oikeat" ja olihan se vaan niin hyvä!  Yks syy miks pidän siitä elokuvasta niin paljon on, että siinä näyttelee mun suosikki suomalainen miesnäyttelijä Ilkka Villi. :) Oon käyny kattoo sen silloin kauan sitte elokuvateatterissa, mutta kiva oli nähdä se uudestaan. Sain taas hyvää aikaa tehdä J:n kaulahuivia. Kyllä siinä onkin ollut työtä kerrakseen. Nyt alkaa onneks näyttää siltä, että kohta pituus on sopiva. Ehkäpä viikonlopun jälkeen pääsen tekemään siitä postauksen. :)

Olohuoneeseen tein pientä ilmeen muutosta keväseempään suuntaan. Tv:tä siirsin hieman tason toiseen päähän ja niin sain toiselle reunalle mahtumaan lampun lisäksi taulun ja kynttilälautasen. Lampun toi kämpiltä, koska itellä se on siellä käyttämättömänä. Lisäksi kävin penkomassa varaston läpi ja löysin tämän kukkasen villlamaton. En oikeastaan ole koskaan lämmennyt tulppaanikuosille, mutta pidän maton koosta ja on se kuitenkin vähä kesäsempi. Tarkoitus olisi kuitenkin löytää vaalea matto, joko geometrisellä kuviolla tai sitten ilman.  Prismasta tarttui matkaan nämä Finlaysonin patalaput. Tykästyin näihin, kun olivat niin yksinkertaiset, mutta silti tyylikkäät. Ei muuten kellään sattuis olla ideaa siitä, miten voisi keittiön  laatotuksen muuttaa valkoiseksi, ilman laattojen repimistä ja vaihtamista. Oon joskus kuullut jostain teipistä, mutta pilaako se sitten alle jäävän oikean laatan? Olisi kiva saada välitaso valkoisen sävyseksi. Nyt se on puna-oranssi ja erottuu hieman hassusti asunnon muusta värimaailmasta. Aikaa ei vaan tahdo kummallakaan olla nyt mihinkään pieneenkään remonttiin, niin helppous ja nopeus ois nyt se avainsana. 
Viimeinen kerä menossa! Makkariin ollaan suunniteltu tapetin vaihtoa. Onneks kamerani on melko huono, niin tapetin naarmut ei näy kuvassa! Ollaan kummatki kyllästytty huonokuntoiseen ja hieman jo vanhanaikaiseen  kukkatapettiin ja haluttais vaihtaa se johonkin vaaleasävysempään tapettiin, jossa ois hieman yksinkertaisempi kuvio. Kukkatapetista pidin kauan aikaa, mutta nyt se on alkanut kyllästyttämään. Makkari on tosi pieni ja tuntuu, että tämmönen räväkkä tapetti tekee huoneesta entistä pienemmän oloisen. Oon miettiny tilalle oikein vaalean harmaan sävyistä tapettia, mutta vielä tarvii miettiä. Ei vihti lähteä tapetteja ostamaan hetken mielijohteesta. 


Hyvää viikonloppua! <3 


- Jonna
2 kommenttia:

  1. Meillä oli ennen juuri tuon sävyinen välitila keittiössä josta en tykännyt ollenkaan. Mekään ei haluttu alkaa laatoittamaan uudestaan joten maalattiin välitila valkoiseksi. On siis olemassa kaakelimaalia jolla mekin maalattiin :) Prismasta sitä löytyy ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! :D Pitääpä käydä heti tällä viikolla Prismasta kattomassa löytyisikö kyseistä maalia, jos vaikka pääsis viikonloppuna maalaamaan.

      Poista