tiistai 26. heinäkuuta 2016

Arjen pieniä, ihania hetkiä

Helleaalto tuntuu töissä ja kropassa. Olo on väsynyt ja fyysinen työ tuntuu vielä raskaammalta tämmöisillä keleillä. Vilman silmätulehdus huolestuttaa, mutta onneksi geeli on alkanut hyvin vaikuttamaan. Tämmöisen arkisen tiistain keskellä mieltä piristää pienet ilon hetket. Tämä postaus koostuu nyt minun tiistaipäivän piristyksistä. :) 

1. Meidän suhteen yksi suuren suuri plussa on, että meillä J:n kanssa on huumori kohillaan. J jaksaa aina piristää huonoakin päivää ja hän tietää minkälainen huumori minuun iskee. Tänäänkin hän onnistui aivan kympillä, sillä sain kunnon räkänaurut nauraa töissä. Kaikki lähti liikkeelle siitä, että pyysin häntä ottamaan ruokkiksella kuvan Vilmalle annettavasta silmägeelistä. Tarkoitus oli laittaa kuva sukulaiselleni, joka on eläinlääkäri. Hän halusi tietää mitä Vilmalle oli määrätty silmään. No J päätti hieman pelleillä minun blogi-innostuksella. Oon joskus muutaman kerran saanut kuulla siitä, kuinka innostunut oon ollut kuvailemaan ihan kaikkea. Välillä jopa kyllästymiseen asti. No J päätti näyttää hänen kuvaustaitonsa ja tässä tulos: Ette usko kuinka moneen eri asetelmaan silmägeeli voikaan sopia! :D

2. Ihana yllätys oli, kun nuorin pikkusiskoni ilmaantui meille yökylään. Yhdessä siinä sitten ihasteltiin siskon uutta Guessin laukkua! Ai että, tuommosen kun joskus saisi itsekin. :) 

3. Työpäivän päätteeksi oli rentouttavaa mennä pötköttämään viltin päälle varjoon ja Vilmakin tuli viereen siihen makoilemaan. Paras lepohetki pitkään aikaan! 


4. Sain tänään jotain aikaseksi myös kotona. Ensimmäinen maalikerros on nyt maalattu olohuoneessa ja huomenna jatketaan maalauspuuhia. :) 
- Jonna- 

2 kommenttia:

  1. hahahah.. huippu tuo silmägeeli-kollaasi..:D Ja tuo maali! Kannatti olla rohkea, näyttää jo nyt niin hyvältä:)

    VastaaPoista
  2. J osaa kyllä olla huumorimies.. :D Kiitos, toki silmällä on nyt tottuminen, mutta tykkään kyllä paljon! :D Vielä kun pääsisi sisustamaan... :)

    VastaaPoista