lauantai 9. heinäkuuta 2016

Työpäivän jälkeinen kahvihetki

Kyllä tuli kahvihetki tarpeeseen työpäivän päätteeksi. Vaikka lauantaipäivät on meillä lyhyempiä päiviä, siitä huolimatta tunsin oloni väsyneeksi päästyäni kotiin. Vilma herätti meitä pitkin yötä ja oli tosi levoton. Varmaan johtui eilen antamastani matokuurista... Tänään olisi tarkoitus lähteä iltapäivällä juhlistamaan pikkusiskon menestymistä harmonikansoittokilpailussa, jossa taitava siskoni sijoittui ensimmäiseksi. Tänään myös Vilma näkee ensimmäistä kertaa meidän Tanelin. Hieman tässä olen jännännyt sitä, kuinka Taneli hyväksyy Vilman läsnäolon. Taneli on tosi mustasukkainen kaikista toisista koirista... Saapa siis nähdä miten meidän tänään käy. 

Tänään meidän kahvihetki vietettiin sohvalla, uuden Hay-pöydän äärellä. Kahvin kanssa maistui ihanalta Marianne-suklaakakku, joka on tällä hetkellä mun suurta herkkua! Mulle kahvihetket on tosi tärkeitä. Ne on hetkiä, jolloin voin rauhoittua hetkeksi aloilleen ja antaa aikaa itselleni. Yleensä juon kahvin isosta motista ja nautin sen kanssa jonkun herkun. Usein se on keksi tai jäätelö, mutta myös erilaiset leipomukset löytyvät usein kahvilautaselta. Herkuttelun lomassa selailen yleensä nettiä; katson uutiset ja luen blogeja. Tai jos J on kotona, niin usein kahvihetki on se aika iltapäivästä, jolloin vaihdetaan päivän kuulumiset. 

Millainen on teidän mielestä hyvä kahvihetki? :) 




Arabian muumimukeja on kertynyt meille aivan huomaamattakin, suurin osa lahjana. Täytyy myöntää, että nämä on kyllä niin hellyttäviä ja lisäksi näitä on kiva kerätä. Tässä kaksi suosikkiani; Esi-isä ja Pikkumyy.  :) 


-Jonna- 

2 kommenttia:

  1. Ooh, alkoipa tekeen mieli kahvia... Mulla oli tässä parin vuoden tauko, kun kahvi ei maistunut yhtään! Kyllä sitä pakosta kylässä joi yhden kupin, mutta ei enempää. Nyt olen taas oppinut juomaan kahvia, ihan yhtäkkiä vaan alkoi tehdä mieli kunnon maitokahvia! Ennen join mustana, mutta nykyään vain maidon kanssa käy. Ja aika usein munkin kahvihetki vaatii jonkin pienen makean asian, esim. pari palaa tummaa suklaata sopii hyvin kahvin kyytipojaksi. Marianne-suklaakakku kuulostaa myös tosi hyvältä.
    Isot onnet Janinalle voitosta! :) Ootte te niin lahjakkaita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, kun kerroit sinun kahvihetkestä! :) Minä olin myös pitkään, etten edes juonut kahvia, mutta sitten lukiossa opettelin juomaan kahvia. Ensin kerman kanssa, josta siirryin sitten vähitellen maitokahviin. Mustanakin kahvia juon, jos on pakko. :D Oi, tummasuklaa sopii kyllä niin hyvin kahvin kanssa! :) Kiitokset, välitän onnittelut eteenpäin. :D

      Poista