perjantai 8. heinäkuuta 2016

Olohuoneen mustavalkoinen sisustus

Ajattelin tulla pikaisesti päivittämään kotimme kuulumiset tänne blogin äärelle. Justiin on töistä tultu ja tässä hetken vietän kahvikupin ja koneen äärellä, ennen kuin siirryn leipomisten pariin. Tänään tulee tätini ja hänen miehensä meille kylään ja ajattelin leipoa helpon, mutta maukkaan kinkkupiirakan tarjottavaksi. :)

Minusta välillä tuntuu, että meidän kodin sisustus muuttuu päivä päivältä enemmän mustavalkoiseksi.  Koitan luoda sisustukseen selkeää mustavalkoista linjaa, johon väriä tuovat puun, rottingin ja terracotan sävyt ja viherkasvit. Koriste-esineissä ja kalusteissa pyrin yhä enemmän siihen, että esineitä olisi vähemmän esillä ja joita olisi kiva sitten vaihdella pitkin vuotta. 

Senkin asetelma on hyvinkin pitkälti mustavalkoinen. Rottinkinen kori on löytö vanhempieni kotoa, joka oli aivan välttämätön saada esille. Niin ihastunut oon tuohon pieneen koriin, johon mahtuvat kätevästi virkkuukoukut, sukkapuikot ja neulat. :) Iittalan Nappulat sain ystäviltäni valmistujaislahjaksi (KIITOS KIPE, KAPI JA NYNSKY!) ja isompi voikukkataulu on Deseniolta. 

Mertamajan vanha tv-taso löysi tiensä nyt tänne meille. Tv-tason sisustus on myös pitkälti mustavalkoista, johon kivan väripilkahduksen tuo lankaköynnös ja terracotan värinen ruukku. Oon niin innostunut näistä viherkasveista! Iso tekstitaulu timantilla on myöskin Deseniolta. Nyt viimein saatiin näihin julisteisiin kehykset!  

Mitäs pidätte meidän olohuoneen sisutuksessa? :) 


Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :) 

-Jonna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti