lauantai 2. heinäkuuta 2016

Lauantaiaamun tunnelmia

Ihana, aurinkoinen lauantaiaamu! Lämmin tuuli ja ylipitkäksi kasvanut nurmikko! Vilman repimä keijuangervopensas ja multaisilla tassuilla sotkettu valkoinen olohuoneen matto. Nokinen koira ja revityt sukat lattialla. Tässäpä lauantaiaamu lyhykäisyydessään, voitte vain arvailla aamun olleen melko vauhdikas... :D 

Vilman yksi lempipuuhista on kaivaa vasta mullattua kukkapenkkiä. Erityisesti vasta istutettu keijuangervopensas on saanut kokia kovia. Tämän aamuisen repimisen jälkeen jää arvoitukseksi, selviääkö pensas koettelemuksista vai ei... :D Vilma tykkää myös mennä heti leikkimään multaisilla tassuilla ainoalle matolle, joka meillä on lattialla. Matto on tottakai vaalea, omaa tyhmyyttäni. Myös grilli on tullut tutuksi Vilmalle. Siellä on kiva leikkiä tuhkalla heti, kun vain silmä välttää... Ei ole muuten mitään helppoa hommaa pestä sitä nokea pois, kun noki ei tahdo sitten millään lähteä irti turkista. Sukkia ei myöskään kannata jättää lattialle edes vahingossa. Ne on aamulla entiset. 
KAIKESTA HUOLIMATTA olen tosi onnellinen siitä, että juuri Vilma on meidän koira!<3 Vaikka Vilman tempaukset ärsyttää, on se silti maailman ihanin koiranpentu! Vilma on tosi älykäs ja osaa jo istua ja antaa tassua, tulla luokse kutsusta ja mennä omalle pedille nukkumaan. Leikkisä koira on terve ja kyllä meillä on arki lähtenyt pennun kanssa hyvin sujumaan. En vaihtais tätä pentuaikaa mihinkään, on tämä niin antoisaa. :) 

Minkälaisia kokemuksia teillä lukijoilla on koiranpentujen vinkeistä? :) 


Tässäpä muutama kuva aurinkoisesta aamusta. :) 


-Jonna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti