torstai 14. heinäkuuta 2016

Kotimme esittelyä: makuuhuone

Ajattelin tehdä hieman kokonaisvaltaisemman esittelyn meidän kodista. Se on jotenkin päässyt itseltäni unohtumaan ja kuvia eri puolelta kotia on tullut otettua hieman ripotellen. Joten aloitan ensimmäisenä kodin esittelyn makuuhuoneesta. :) 

Makuuhuone on ehdottomasti olohuoneen lisäksi yksi lempipaikoistani tässä kodissa. :) En ole vielä missään muualla saanut nukuttua yhtä makoisia unia, kuin täällä! Aamulla saa herätä auringon paisteeseen  ja nauttia täynnä valoa olevasta huoneesta. Makuuhuoneemme on melko pieni, mutta kaappitilaa on sitten sitäkin enemmän! Ison sängyn lisäksi huoneeseen ei muuta mahdukaan, kuin vanha senkki, yöpöytä ja vaaterekki. Sängyn yläpuolelle kiinnitin tauluhyllyn, jossa on meidän kihlakuva, minun piirtämä love-taulu, joka löytyy täältä ja kortti, johon J on kirjoittanut kauniin runon minulle.

Yöpöytänä toimii ikeasta ostettu pieni sohvapöytä. Pöydällä on aina käsirasvaa, kynttilä ja joku viherkasvi tai kukkia.

Ennen säilytysrasioita senkin päällä oli taulu, jossa oli kaunis runo itseluottamuksen rakentamisesta. :) 

Ihana kynttilänjalka on mummun ja papan vanhoja aarteita. 


Sopivasti mustaa, harmaata, valkoista ja minttua. Tykkään! :) Koko tämä minttuvillitys makuuhuoneessa lähti liikkeelle kummityttöni kauniista sormimaalauksesta. :) Nyt makuuhuoneeseen  lisää mintun sävyä tuovat nämä kaksi tyynyä ja säilytysrasia.  


Vanhan talon ihanuutta; ikkunalaudat! :D


I-ha-naa! Huomenna perjantai! Nyt täytyy myöntää, että on ollut raskas viikko töissä. Viikonloppu tulee enemmän, kuin tarpeeseen! :) 

Kauniita unia kaikille! :) 

-Jonna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti