keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Uusia sisustushaaveita

Oon tässä suunnitellut, että milloin tekisin Mertamajasta ennen ja jälkeen -postauksen. Asunto on kuitenkin tässä reilun kolmen vuoden aikana muuttunut aika paljon. Pitäisi vaan löytää vanhaan läppäriin laturinjohto, että pääsisi kaivelemaan vanhoja kuvia. En voi ymmärtää, mihin oon sen kerennyt hukkaamaan. Tässä sain taas opetuksen siitä, että aina tulisi kuvat olla varmuuskopioituna, joko ulkoiselle kiintolevylle tai muistitikuille...

Tein aikaisemmin tuossa postauksen siitä, mitä sisustusjuttuja haluaisin majassamme toteuttaa. No tämä lista ei ole lyhentynyt vielä yhdelläkään, vaan päinvastoin lista kasvaa kasvamistaan. Tässäpä uudet MUST HAVE -tuotteet caps lockilla varustettuna. Niin ihastunut näihin olen! 



Hay- iso tarjotinpöytä 
Tässä Hay tarjotinpöydässä pidän pöydän muotoilusta ja kannen korkeista reunoista. Vaalea ja siro, joka sopii kaikenlaiseen sisustukseen ja on ajatonta designia. Tätä sarjaa löytyy myös pienempänä tarjotinpöytänä ja myös mustana.
Kuva: Finnishdesignshop


Plain -muovimatto

Kuva: Ellos


Siis en ollut koskaan aikaisemmin ajatellut, että hankkisin muovimaton,  mutta nämähän sopii todella hyvin arkeen. Matto kestää konepesun ja on helppoa ja vaivatonta pitää puhtaana. Kerrankin matto, jonka todella voi ajatella ruokailuryhmän alle, ilman jatkuvaa pelkoa siitä, milloin matto sotkeentuu. Lisäksi muovimatto on tyylikäs ja miellyttävä jalalle. Aivan ehdottomasti tämä matto täytyy jossain vaiheessa hankkia. Tällä hetkellä meillä ei ole ruokailuryhmän alla mattoa lainkaan. 


Eilen J toi mulle kukkia! Haha, oli varmaan kattonu pöydän pintaa laahavia tulppaaneja ja aatellut, että ois aika nuoki vaihtaa. Oli ihana saada väriä ruokailutilaan ja heti huomasi, että nämä tulppaanit olivat parempivointisia, kuin edelliset. Tämän päivän kämppäkuvaukset ovat hieman samankaltaisia, kuin eiliset. Koko päivä meni kouluhommien parissa, enkä kerennyt kuvia kovin ottelemaan. Tässä kuitenkin muutama kuva. :) 







Arkiseen keskiviikkoon piristystä toivat kynttilöiden lämpöinen valo :) Vielä pitää nauttia kynttilöiden polttamisesta,  sitten kun päivä pitenee ja illat alkaa olla valoisia, niin harvoin enää tulee kynttilöitä polteltua. 

Jos jollakin on kokemusta muovimatosta, niin jakakaa ihmeessä kokemuksianne. Olisin kiitollinen siitä. :) 

Jonna 

2 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaisi tuollainen ennen-jälkeen -postaus, tuntuu että jo pelkästään tämän blogin olemassaolonkin aikana teidän sisustus on muuttunut monella tapaa :D
    Vanhemmat olivat vasta hankkineet isoon eteistilaansa kaksi muovimattoa, itse ainakin tykkäsin niistä. Ne on helppo puhdistaa ja säilyvät hyvännäköisinä pitkään. Se huono puoli niissä toisaalta on, että ne liikkuvat/menevät helpommin ruttuun kuin raskaammat matot, mutta ruokailuryhmän alla se tuskin on ongelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kyllä varmaan pitää nyt viimeistään alkaa etsimään se vanhan läppärin laturinjohto. No niimpä! Olen itsekin huomannut kyllä positiivisen muutoksen tässä meidän kämpän sisustuksessa. Viimeinkin on alkanut löytyä se oma tyyli jota haluaat toteuttaa! :D

      Kiitos hyvästä huomiosta! Voi olla, että ruokailupöydän alla matto pysyisi aloillaan, mutta varmaan sitten keittiömaton alle pitäisi hommata liukueste. Muuten sitä varmaan jatkuvasti kompastelisi mattoihin! :D

      Poista